Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hamas-seier påvirker hele verden

Valgseieren til terrororganisasjonen Hamas i det palestinske valget forrige måned, er "problematisk". Det internasjonale samfunnet må anerkjenne denne virkeligheten og tale den imot, sa utenriksminister Tzipi Livni på besøk i Washington tirsdag. Det er Livnis første besøk i USA, etter at hun tok over som utenriksminister i januar. Hun avholdt en pressekonferanse etter møtet med Jordans kong Abdullah, hvor hun fortalte reporterne at Hamas’ seier, ikke bare er et internt palestinsk anliggende, men en sak som påvirker hele regionen, og forsåvidt hele verden. Israels basiskrav for å vurdere forhandlinger med Hamas, er at de må anerkjenne Israel, fordømme terror, la seg avvæpne, samt akseptere tidligere avtaler inngått mellom Israel og PA, uttrykte Livni. Hun la til at Israel aldri kommer til å akseptere en situasjon der en terrororganisasjon leder det palestinske folket, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart