Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lesere kan sende inn Muhammed-karikaturer

Reaksjonene på Muhammed-karikaturene gir Norge og Skandinavia omtale i israelsk presse, såvel som i resten av verden. En høyreorientert nettavis fra Sverige har utlyst en konkurranse, hvor leserne kan sende inn sine bilder av den muslimske profeten Muhammed, melder Yedioth Aharonoth. Sd-Kuriren forklarer sin avgjørelse med at de forsvarer ytringsfriheten og stiller seg bak Jyllands-Posten, som først publiserte de originale Muhammed-karikaturene. – Vi publiserer ikke noen tegninger av Muhammed for å krenke muslimer, men vi gjør det for å vise at demokratiet og ytringsfriheten i Sverige står over religiøse dogmer, skriver nettavisen på lederplass. – Denne konkurransen kan føre til at også Sverige blir kastet inn i stormen av kritikk fra den muslimske verden, som til nå har vært rettet særlig mot Danmark og Norge. Rundt 350.000 muslimer er bosatt i Sverige, og Stockholm har Skandinavias største moské, skriver den israelske avisen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart