Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ma’aleh Adumim en del av Israel

Sikkerhetsgjerdet vil omringe store bosetningsblokker nær Jerusalem, som er "en uadskillelig del av Israel" uttrykte fungerende statsminister Ehud Olmert under en omreise i Jerusalem-regionen tirsdag. Olmert nektet å kommentere hvor den permanente grensen mot de palestinske områdene bør gå, men gjorde det klart at han ønsker å innlemme bosetningene Ariel, Gush Etzion og Ma’aleh Adumim, i tillegg til Jordan-dalen, i Israel. Mellom 185.000 og 244.000 bosettere bor i disse fire områdene, i følge Peace Now. Samtidig benektet statsministeren at Hamas er styrket som følge av Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen. "Hamas var sterke allerede før tilbaketrekningen," slo Olmert fast.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart