Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drepte to Al-Aksa terrorister

To ledere i Al-Aksa Martyrbrigadene ble drept i Gaza by mandag kveld, etter at bilen de kjørte i ble truffet av raketter avfyrt fra et israelsk kamphelikopter. Dette er det tredje målrettede drapet på like mange dager. De døde ble identifisert som 24 år gamle Hassan Asfour fra Beit Lahiya og 28 år gamle Rami Hanouna fra Jabalya. Utenfor en moské i nærheten, truet en talsmann for Al-Aksa brigadene med hevnaksjoner mot Israel. – Zionistene har åpnet helvetes porter, og denne porten kan ikke bli stengt før vi rykker dem opp fra landet vårt, uttrykte han. IDF bekrefter at angrepet har funnet sted, og hevder de to terroristene var på vei til en base hvor de skulle avfyre Kassam-raketter mot israelske mål, i det de ble angrepet av det israelske luftforsvaret (IAF), i følge Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart