Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forklarer Kadimas sin suksess

Dalia Itzik (53) har forlatt Arbeiderpartiet til fordel for Kadima, og har fått 14. plass på sentrumspartiets Knesset-liste. Hun har vært miljø-, handels-, industri-, turist-, og kommunikasjonsminister i forskjellige perioder under Ehud Barak (Ap) og Ariel Sharon. I et intervju med Ha’aretz forklarer Itzik hvorfor Kadima gjør det så godt på meningsmålingene. – Kadima er ikke et resultat av en sinnsstemning, men et nasjonalt behov. Vi har ikke hastverk med å gjøre avtaler med noen [partner] som ikke er der. På den andre side er vi ikke villig til å synke ned i noen palestinsk hengemyr, sier hun. Hun ser klare forskjeller mellom Arbeiderpartiet og Kadima. – Ap-leder Amir Peretz snakker om tilbaketrekning til 1967-linjene. Det gjør ikke vi, sier Itzik.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart