Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Elitesoldat drept i fallskjermhopp

En israelsk elitesoldat ble drept under et treningshopp i fallskjerm torsdag ettermiddag, rapporterer israelske medier. Fallskjermen til 20-åringen Yosef Goodman tvinnet seg inn i fallskjermen til en annen soldat, og begge måtte kutte seg løs fra sin hovedskjerm. Goodman klarte ikke å utløse sin reserve-fallskjerm, mens den andre soldaten kom uskadet fra det hele, skriver Jerusalem Post. – Slike ulykker er ekstremt sjeldne. De siste årene har det knapt vært noen fallskjermulykker i IDF, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Ulykken skjedde ved en militærbase i Nitzanim-området sør for Ashdod. Yosef Goodman er fra Efrat, og kommer opprinnelig fra New York, skriver Jerusalem Post. Han blir gravlagt fredag formiddag på den militære gravlunden i Jerusalem. Goodman var nummer to av ni søsken, og en av Israels beste spillere i amerikansk fotball. Dette er det første dødsfallet den israelske hæren opplever under treningsoppdrag i år 2006. De siste to årene har til sammen 18 soldater blitt drept under treningsoppdrag. Hæren vil sette ned en granskningskommisjon etter ulykken. Det er uklart om den skyldes menneskelig feil eller brudd på sikkerhetsbestemmelser, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart