Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil danne pro-israelsk paraplyorganisasjon

Tirsdag kommer "åndelige ledere" for nærmere 30 millioner kristne amerikanere til en samling om Israel i San Antonio (Texas), skriver Jerusalem Post. Arrangøren, pastor John C. Hagee, har som mål å danne en felles pro-israelsk paraplyorganisasjon som kan målbære kristnes Israel-syn overfor Washington. Navnet vil bli Christians United for Israel (CUFI). – Vi må samle oss for å kunne opptre med én stemme i krisene som Israel vil stå overfor i nær fremtid, forklarer Hagee. Han henter inspirasjon fra den jødiske, pro-israelske lobbyorganisasjonen AIPAC. Selv om begge organisasjonene forsvarer Israel, blir agendaen imidlertid noe forskjellig. Den kristne organisasjonen vil kjempe for at Israel ikke gir bort "Bibelens land", en agenda som AIPAC "neglisjerer", skriver Jerusalem Posts journalist. – Vi vil overbevise den amerikanske regjeringen til å stanse presset mot Israel om å oppgi land for fred. I tillegg til at det ikke fungerer, har Israel et bibelsk mandat til landområdene, sier Hagee. CUFI vil ikke blande seg direkte inn i israelsk politikk, men de vil støtte "alle som vil beholde landet", sier Hagee. Kristne har i mange år utgjort grunnfjellet i den amerikanske støtten til Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart