Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Assad kan angripe dersom presset øker

– Økt internasjonalt press mot regimet i Damaskus kan få den syriske presidenten Bashar Assad til å sette i gang rakettangrep mot Israel, frykter høyt rangerte offiserer ved Israels Nordkommando. I følge Jaffa-senteret for strategiske studier har Syria omkring 45 rakett-utskytningsramper og Scud D-raketer med en rekkevidde på 700 kilometer. Væpnet med kjemiske stridshoder utgjør disse rakettene en betydelig trussel mot Israel. – Selv om grensen mot Syria har vært relativt rolig siden 1973, arbeider IDF ut fra antakelsen om at Israels neste krig blir på nordfronten mot Syria og Libanon, skriver journalisten Yaakov Katz i Jerusalem Post. IDF-offiserene ser ingen tegn på bakken til noen krig i nær fremtid, men de siste månedene har det diplomatiske presset mot Syria økt kraftig. Saddam Hussein sendte Scud-raketter mot Israel i 1991, da han ble presset ut av Kuwait av de amerikansk-ledede koalisjonsstyrkene. – Assad bruker også Hizbollah-angrep mot Israels nordgrense til å få verdens oppmerksomhet bort fra seg selv, mener israelske offiserer. Noen observatører ser også på raseriet mot Muhammed-tegningene som et ledd i en iransk/ syrisk avledningsmanøver. – Protestene er styrt fra Syria og Iran, skrev sjefredaktør i Dagen, Odd Sverre Hove, under nettmøtet til MIFF onsdag 8. februar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart