Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fortsett protestene til Europas lover endrer seg

Leder for Hizbollah talte i Beirut torsdag, på en stor religiøs shia-samling. Der ba han den amerikanske presidenten George W. Bush og utenriksminister Condoleezza Rice om å "holde munn." Hassan Nasrallah ba muslimer rundt i hele verden om å fortsette protestene mot Muhammad-karikaturene, inntil man oppnår offentlige beklagelser og endring av europeiske lover, skriver Yedioth Aharonoth. – Forsvaret av profeten må fortsette over hele verden. Condoleezza Rice, Bush og alle andre despoter burde holde munn. Vi, den islamske ummaen (den islamske nasjonen), kan ikke stilltiende tolerere eller vise fleksibilitet når de fornærmer vår profet og våre hellige verdier. Vi vil holde oss til troen, som Allahs emissærer. Ikke bare ved vår stemme, men også ved vårt blod, uttalte Nasrallah.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart