Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Forventer nye tilbaketrekninger

93 prosent av israelerne som bor på Vestbredden, øst for våpenhvile-linjen fra 1949, tror det blir nye ensidige tilbaketrekninger dersom Ehud Olmert blir statsminister etter valget i mars. Dersom Likud-leder Benjamin Netanyahu blir ny regjeringssjef, kommer også han til å gjennomføre en adskillelsesplan nummer to, tror et flertall på 55 prosent. 49 prosent av bosetterne er villig til å forlate sine hjem dersom de får økonomisk kompensasjon, mens 47 prosent motsetter seg en hver form for ny tilbaketrekning. Selv om 42 prosent av bosetterne ser "en mulighet for borgerkrig", ser 66 prosent av dem på folk fra Tel Aviv som "brødre". Bare 29 prosent føler at de er fremmedgjort fra resten av det israelske samfunnet. 54 prosent regner med at nye evakueringer vil bli mer voldelige enn tidligere. De nasjonalreligiøse partiene National Union og NRP har til sammen støtte fra 32 prosent av bosetterne. Likud og Kadima kommer som nummer to og tre, med 13,6 og 12,5 prosent i oppslutning. Arbeiderpartiet får bare 3,6 prosent av bosetter-stemmene, i følge meningsmålingen som er publisert av Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart