Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas er ingen terrorgruppe

Russlands president Vladimir Putin sier han ønsker å invitere lederne av den palestinske terrorgruppen Hamas til Russland, melder nyhetsbyrået Itar-Tass. – Russland opprettholder kontakten med Hamas-organisasjonen og har til hensikt å invitere lederskapet til Moskva i nær fremtid, uttalte Putin i en felles pressekonferanse med den spanske statsministeren Rodriguez Zapatero. Russlands president var på statsbesøk i Madrid, da han kom med uttalelsen torsdag. Putin understrekte at Russland ikke ser på Hamas som noen terrororganisasjon, og han ba det internasjonale samfunnet om å samarbeide med PA. – Hamas har kommet til makten gjennom lovlige valg. Vi må respektere det palestinske folket og vi må se etter løsninger for palestinerne, det internasjonale samfunnet og også for Israel. Kontakten med Hamas må fortsette, uttalte Putin. En av lederne i Hamas, Ismail Haniyeh, sier organisasjonen ønsker å besøke Russland. – Om vi mottar en offisiell invitasjon til å besøke Russland, vil vi besøke landet, sier han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart