Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Møter likevel til treningskamp i Israel

Det danske fotballforbundet (DFA) bekreftet torsdag at det danske fotballandslaget likevel vil stille til treningskamp i Israel, i begynnelsen av mars. Forbundet har fryktet at de mange voldelige muslimske demonstrasjonene mot Danmark, kan føre til protester utenfor stadion og andre steder laget vil oppholde seg i Midtøsten. Avgjørelsen ble tatt etter at ledere fra DFA møtte representanter fra det israelske fotballforbundet (IFA), og ble garantert at arrangementet ville bli gjennomført med de strengeste sikkerhetstiltak. I følge Yedioth Aharonoth blir alle lag som stiller til kamp i Israel, omsluttet av de strengeste sikkerhetstiltakene i verden. – Vi er glad for at alt fortsetter som planlagt, sier formann i IFA, Itche Menachem. Han understreker at de danske spillerne ikke trenger å frykte oppholdet i landet. For andre gang i Israels historie, skal Danmark møte til dyst på israelsk jord. I november 1999 slo danskene Israel 5-0 i en EM-kvalifiseringskamp. Fire dager senere slo de igjen Israel 3-0 i returkampen, som ble avholdt i København.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart