Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Russland falt Israel i ryggen

Israel reagerer sterkt på Vladimir Putins planer om å møte Hamas-ledere. Kadima-minister Meir Sheetrit sammenligner det med et bakholdsangrep. – Russland kan ikke ha noe innflytelse i forhandlinger med palestinerne dersom de ikke endrer sitt syn på Hamas, sier Sheetrit til Israel Radio. – Hamas er ingen terrorgruppe, sa Putin under en pressekonferanse i Spania torsdag. (Se notis publisert tidligere i dag.) – De diplomatiske forbindelsene mellom Israel og Russland står overfor den mest alvorlige krisen på mange år, skriver Jerusalem Post. – Du kan ikke si at du er en venn av Israel, og ønsker fred i Midtøsten, når du samtidig "friskmelder" Hamas, sier en sentral regjeringskilde som blir gjengitt av Jerusalem Post. Det kommer også reaksjoner fra administrasjonen i Washington. USAs ambassadør i Moskva, William J. Burns, har krevd at Putin klargjør hva han vil formidle i et eventuelt besøk med Hamas-ledere. – Vi vil på ingen måte ha kontakt med en terrororganisasjon, men hver stat må ta sin egne avgjørelser, sier talsmann i amerikansk UD, Sean McCormack.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart