Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Syria presser på for nye angrep

Palestinske terrororganisasjoner, støttet av regimet i Damaskus, har bestemt seg for å trappe opp antall terrorangrep i Israel før valget 28. mars, sier militære kilder til Yedioth Aharonoth. Også ved tidligere Knesset-valg har terrortrusselen mot Israel økt betydelig. Terroristene ønsker å skape frykt i forkant av valget. De siste to ukene har sikkerhetsstyrkene avverget til sammen fire selvmordsangrep planlagt av Islamsk Jihad og PFLP. Senest fredag ble et dobbelt selvmordsangrep avverget. Ved Israels nordgrense registrerer IDF økende aktivitet av Iran i samspill med terrororganisasjonen Hizbollah. Offiserer fra Republikkgarden skal ha vært ved frontlinjen for å trene terrorister, skriver Yedioth Aharonoth. – Hizbollah gjør seg klar til å gjennomføre nye kidnappingsoperasjoner, sier militærkilder til avisen. For to måneder siden ble et stort Hizbollah-angrep slått tilbake av IDF.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart