Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Oppfordret til boikott av Hamas

– Jeg ber det internasjonale samfunnet om å avstå fra kontakt med Hamas, og innta en felles posisjon som forhindrer dialog med terrororganisasjoner, sa Israels forsvarsminister Shaul Mofaz i et NATO-møte på Sicilia fredag. – Valgseieren til Hamas er ikke en triumf for demokratiet, men et nederlag for fredskreftene i regionen, la forsvarsministeren til. Mofaz får støtte fra NATOs generalsekretær Jaap de Hoop Scheffer. – Kontakt med Hamas er ikke på tale, det er umulig, sa NATO-lederen. USAs utenriksminister Condoleezza Rice ber Russland gi et klart budskap til Hamas i et eventuelt fremtidig møte. – Hamas må stanse alle angrep mot Israel, krever Rice. Frankrike har uttrykt støtte til Moskvas invitasjon av Hamas, men understreket at terrorgruppen må avvæpnes og anerkjenne Israel. Russlands president Vladimir Putin varslet torsdag at han har planer om å invitere Hamas-ledere til Moskva.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart