Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Eksport til araberne opp 29 prosent

Israels vareeksport til de arabiske landene økte 29 prosent til 1,561 milliarder kroner i 2005, melder Eksportinstituttet i Israel (IEI) torsdag. Tall fra diamanteksporten er da holdt utenfor. – Også dette året viser at det er stort potensiale for å øke eksporten til arabiske land betraktelig. Men det kommer an på den økonomiske utviklingen i landene i regionen, sier David Arzi, formann ved IEI. Den største økningen kom i eksporten til Egypt, med en økning på 214 prosent, opp til 623 millioner kroner. Eksporten til Jordan sank imidlertid med tretten prosent, til 772 millioner kroner. Dette skyldes trolig en handelsavtale Jordan skaffet seg med USA i fjor, som sikret en fri handel mellom de to landene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart