Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kadima får fortsatt over 40 mandater

Både Ha’aretz og Yedioth Aharonoth publiserer torsdag ferske meningsmålinger i forkant av Knesset-valget 28. mars. Ha’aretz-målingen gir Kadima en reduksjon på tre mandater, til 40. Hos Yedioth Aharonoth går Kadima frem fra 42 til 43. Målingene samsvarer bedre når det gjelder Arbeiderpartiet og Likud. Disse ligger stabilt rundt 21/20 og 15 mandater. Shas (11 mandater), United Torah Judaism (6) og Israel Our Home (6) er de største av småpartiene i Yedioth Aharonoths måling. De arabiske partiene får til sammen 8 mandater. Ha’aretz-journalisten Yossi Verter forklarer Kadimas fall med den voldelige evakueringen av Amona og overføringen av penger til PA etter Hamas-valget. 59 prosent av de israelske velgerne var imot overføring av penger til PA. 32 prosent mener Ehud Olmert er best skikket til å være statsminister, tett fulgt av Benjamin Netanyahu som får støtte fra 27 prosent. Ap-leder Amir Peretz scorer 15 prosent.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart