Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sendte brev til Vladimir Putin

Formann i Likud, Benjamin Netanyahu, sendte et brev til Russlands president Vladimir Putin fredag, med sterk protest mot planene om å invitere Hamas til Moskva. Netanyahu minte den russiske lederen på hans fordømmelse av palestinsk terror i løpet av møtet de to hadde sammen i Moskva, år 2000. – Et slik trekk er i realiteten bare legitimering av en terrororganisasjon, som har blitt definert slik av hele det internasjonale samfunnet, inkludert Russlands egne statslover, skrev Netanyahu. – Hamas er ikke bare en organisasjon som har blodet til utallige uskyldige menn, kvinner og barn på sine hender, men den erklærer også åpent at dens mål er å ødelegge staten Israel. Avgjørelsen om å invitere lederne fra denne morderiske organisasjonen til Moskva vil starte en prosess av legitimering av fundamentalistisk islamsk terror, som plager hele verden, fortsatte han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart