Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Apartheid-anklage handler om å ødelegge jødenes eneste stat

6. februar vedtok generalforsamlingen i den anglikanske kirke at de vil trekke tilbake investeringer fra firma som profiterer på den "illegale okkupasjonen". Jerusalem Post tar opp saken i en lederartikkel, hvor de leverer knallhard kritikk mot statskirken i England. – Mens Israel tar lange skritt mot en tostats-løsning, tar palestinerne, med sin stemme til Hamas, lange skritt bort. I denne situasjonen finner den anglikanske kirke det passende å sende et signal til begge sider: Israel skal boikottes og palestinerne skal, følgelig, bli oppmuntret, skriver avisen. – Terror og boikott-kampanjer mot Israel oppstår ikke isolert sett eller i et vakum. Samme hvilken merkelapp man gir dem, handler morderiske angrep mot israelere eller forsøk på å tegne Israel som en ulovlig "apartheid"- eller "koloni"-stat, ikke om å bygge en palestinsk stat, men å ødelegge den eneste jødiske staten, skriver avisen. Enhver som er villig til å åpne øynene kan se dette. Jerusalem Post peker på hva partene i konflikten har gjort. – Israelerne er så interessert i å skape en palestinsk stat at de gav en overveldende støtte til en ensidig tilbaketrekning fra bosetninger, til tross for fire år med iherdige selvmordsbombe-angrep som kostet oss tusen menneskeliv. – Selv etter Hamas har kommet til makten, er velgerne i Israel innstilt på å gjøre flere tilbaketrekninger, skriver Jerusalem Post. "Det viser et ønske om å skape en palestinsk stat, selv om palestinerne ikke er klar for fred med Israel." – Den anglikanske kirke bør snu, og reise krav til palestinerne om å stanse terror og akseptere en jødisk stat med rett til selvforsvar, konkluderer Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart