Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kritiserer Likud og Arbeiderpartiet

Fungerende statsminister og Kadima-leder Ehud Olmert angrep rivalpartiene Likud og Arbeiderpartiet (Ap) søndag. Benjamin Netanyahu og Likud er "uten kobling til virkeligheten", mens Amir Peretz og Ap er "ute av stand" til å løse landets sosiale problemer, hevder han i følge Yedioth Aharonoth. På en Kadima-konferanse i Petach Tikva sa Olmert at "dagens Likud er et konservativt, høyreorientert parti, infisert med tomme slagord uten kobling til virkeligheten i hverdagen. Arbeiderpartiet er venstreorientert, radikalt sosialistisk og har et verdensbilde som gjør det ute av stand til å gjøre noe med de alvorlige sosiale problemene til Israel." Rundt 300 av Kadimas lokallagsledere, mange av dem ordførere, var tilstede under konferansen. Andremann på partiets valgliste, Shimon Peres, advarte deltakerne mot å stole for mye på de sterke resultatene partiet har fått i valgundersøkelsene. – Spørreundersøkelser er som parfyme. Nydelig å lukte på, men farlig å svelge, sa Peres.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart