Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Protesterer mot presidentens Holocaust-uttalelser

Lederen i det jødiske samfunnet i Iran, Harun Yeshayai, protesterte søndag mot den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejads påstander om at Holocaust er en myte, skapt for å hjelpe Israel. I et brev til Ahmadinejad, spør Yeshayai hvordan det er mulig å ignorere alle bevisene rundt massakren og utryddingen av de europeiske jødene under andre verdenskrig. Han la til at presidentens kommentarer skaper bekymring i det jødiske miljøet i Iran. Ahmadinejad har uttrykt at han mener den jødiske staten bør flyttes til Europa og at palestinerne har blitt urettmessig "straffet" uten grunn, gjennom opprettelsen av Israel i "deres territorium." Den iranske presidenten bruker retorikk som også har vært vanlig fra arabere, men argumentasjonen tildekker at hovedtyngden av israelerne har orientalsk bakgrunn. Det er bare drøyt 10 prosent av israelerne som kommer fra vestlige land. Det er rimelig at Israel ligger på arabisk område, for det er der flest jøder er flyktet fra.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart