Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Planlegger å undergrave Hamas

– Israel og USA legger planer for å svekke den nye Hamas-regjeringen med stans i pengeoverføringer og boikott fra internasjonale nettverk. Hensikten er å gjøre livet så vanskelig for palestinerne at det blir krav om nyvalg, skriver avisen New York Times i en reportasje tirsdag. Det palestinske akjemarkedet har allerede sunket 20 prosent etter valget til lovgivende forsamling 25. januar. – Dersom USA holder penger tilbake fra PA, risikerer man at palestinerne blir mer avhengig av hjelp fra den islamske verden generelt, og land som Syria og Iran spesielt, påpeker New York Times. Hamas blir stilt overfor en klar valgmulighet: Enten anerkjenner de Israels rett til å eksistere, bekjemper terror og aksepterer tidligere avtaler mellom partene – eller så blir det isolasjon og kollaps, sier kildene til den amerikanske avisen. Den palestinske økonomien er avhengig av internasjonal støtte og overføring av indirekte skatter fra Israel. Dersom dette faller bort, helt eller delvis, vil PA gå med underskudd på mer enn 6,5 milliarder kroner i året. 140.000 personer står på lønningslistene til palestinske myndigheter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart