Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Støtter Israel mot Hamas

Tyskland støtter det israelske kravet til det internasjonale samfunnet, om å bryte med Hamas inntil de avstår fra vold og anerkjenner den jødiske staten, kunne utenriksminister Frank-Walter Steinmeier meddele mandag. Steinmeier var på sitt første offisielle besøk til Israel, etter at han begynte i stillingen. – Jeg ville at Israel skulle vite at de kan regne med vår solidaritet, særlig etter det palestinske valget. Jeg stadfester (de israelske) prinsippene for kontakt med Hamas-bevegelsen, uttalte han etter møtet med fungerende statsminister Ehud Olmert. De tyske forsikringene kommer på et tidspunkt der Israel gjennomgår økende bekymring, ettersom den internasjonale fronten mot Hamas stadig blir mindre. Russlands president Vladimir Putin har invitert Hamas’ ledere til Moskva, med støtte fra franskmennene. Mens Putin vil forsøke å presse Hamas til å anerkjenne Israel, har ikke Steinmeier noen tro på en umiddelbar holdningsendring i organisasjonen. – I følge Hamas’ uttalelser, er det ingen indikasjoner på at bevegelsen er rede til å møte virkeligheten. Så for øyeblikket ser det ikke ut til at Hamas vil forvandles til en seriøs forhandlingspartner, hevder han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart