Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil bygge «jernmur» rundt Hamas

Det er grunnløst å håpe at Hamas skal moderere seg etter brakseieren i det palestinske parlamentsvalget. Dette presser Israel til aktivt å hindre at deres radikale ideologi sprer seg, sier Likud-leder Benjamin Netanyahu overfor Yedioth Aharonoth. Partilederen gikk hardt ut mot det han karakteriserte som "Kadimas myke politikk", og minner om at "denne kreftsvulsten (Hamas) må hindres og reduseres, ikke utvides. Ellers vil hele landet være i fare". Den islamske gruppen er "konstitusjonelt, i sitt vesen og på alle måter forpliktet på Israels ødeleggelse. Om en gir dem mer makt, mer land, flere midler og flere penger, vil de bruke det på å ødelegge Israel," hevdet Netanyahu. Den tidligere statsministeren vendte fokuset mot det kommende valget, og sa at det eneste han kunne tilby er sannheten, "og sannheten er at vi står overfor en stor trussel, fordi Hamas er ikke Fatah. Det er en del av den verdensomspennende islamske jihad-bevegelsen som har som mål å ødelegge staten Israel […] Vi vil frarøve Hamas for alle penger eller økonomiske fordeler, i motsetning til hva Olmert gjør. Dette er en sterk politikk."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart