Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Urealistisk å beholde alle bosetninger

– I dag forstår det store flertall av bosettere at vi må gjøre kompromisser når det gjelder landområder, sier Shas-leder Eli Yishai i et intervju med Jerusalem Post. Det ultraortodokse Shas-partiet ligger an til å få rundt 10 av 120 mandater i det nye Knesset, og vil sannsynligvis bli Israels fjerde største parti. – For 20 år siden kunne man snakke om å bevare alle bosetningene. I dag er dette gått ut på dato, mener Yishai. – Vi drikker det samme vannet og puster den samme luften som palestinerne. Vi må komme oss videre, sier han. Yishai anser fortsatt tilbaketrekningen fra Gaza-stripen som en "kolossal feil". – Den styrket de radikale elementene. Vi kunne ha signert en fredsavtale med PA-formann Mahmoud Abbas og styrket mer moderate stemmer, mener Yishai. Shas-lederen kommenterte også evakueringen av den illegale utposten Amona, hvor over 200 mennesker ble skadet. – Jeg ville latt bosetterne ødelegge bygningene selv, sier Yishai. På den andre siden fordømmer han bosetternes vold. "Det er ingen unnskyldning for å reise hånden mot politimenn eller soldater."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart