Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel vil ikke tolerere dette

Fungerende statsminister Ehud Olmert fordømmer den voldelige motstanden som evakueringsstyrkene i Amona ble møtt med onsdag. – Dette er et fenomen som ikke kan fortsette eller bli akseptert. Når murstein blir kastet mot hodene til soldater og politimenn har man gått over streken, sa han i et møte i en Knesset-komité. – Jeg ønsker å gi et varmt håndtrykk til sikkerhetsstyrkene som gjennomfører denne vanskelige operasjonen. De viser beundringsverdig tilbakeholdenhet og fasthet overfor denne uventede offensiven [fra bosetterne], sa Olmert. – Det er vold for voldens skyld, og ikke en ideologisk kamp, mener Olmert, i følge Jerusalem Post. Kadima-politiker og regjeringsmedlem Roni Bar-On sier myndighetenes forsiktighet overfor bosetterdemonstrantene er over. – Fra nå av vil loven bli håndhevet, varsler Bar-On. Han kritiserer bosetterlederne for å bruke barn i kampen mot evakueringsstyrkene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart