Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst 216 skadet under evakuering

Israelske sikkerhetsstyrker har onsdag ødelagt ni ulovlige hus som var satt opp ulovlig i utposten Amona på Vestbredden. Det brøt ut voldelige sammenstøt mellom styrkene og en stor mengde protestanter, og minst 216 mennesker skal være skadet, i følge Jerusalem Post. Magen David Adom hadde registrert 115 skadde personer, skriver Ha’aretz. Tre Knesset-medlemmer fra ytre høyre, Effie Eitam, Aryeh Eldad og rabbi Binyamin Elon, er blant de skadde. Tilstanden for en politimann, som ble truffet av en sementblokk, skal være kritisk. Til sammen skal 48 politimenn ha blitt lettere skadet. 43 av aksjonistene ble arrestert. Til sammen skal over 4.000 politimenn og soldater ha deltatt i evakueringen og husødeleggelsen. Motstanden fra bosetterne og deres høyreorienterte støttespillere var langt tøffere enn ventet. Flere tusen aksjonister skal ha omringet husene som skulle ødelegges. – Politiet brukte større styrker under evakueringen av Amona enn det de brukte under den mest intense fasen av evakueringen på Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. Store mengder aksjonister oppholder seg fortsatt i området. Ha’aretz rapporterer om flere tilfeller fra tirsdag og onsdag hvor bosettere har latt sin protest gå ut over palestinere og journalister i området.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart