Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nordmenn trues av militante palestinere

Norge har torsdag stengt sitt representasjonskontor på Vestbredden etter trussler fra militante palestinske grupper. På Gaza-stripen ble EUs kontor omringet av rasende, væpnede menn. – Vi vil følge nøye med, og hvis europeiske land fortsetter med sine angrep mot islam og profeten, vil vi legge dette kontoret i ruiner, truer en talsmann for Yassir Arafat-brigaden til nyhetsbyrået Reuters. En annen Fatah-fraksjon sier innbyggerne i en rekke europeiske land "vil være i fare" dersom myndighetene ikke kommer med en offisiell unnskyldning innen ti timer. Fatah er tradisjonelt omtalt i norske medier som en sekulær bevegelse i det palestinske samfunnet, men deres væpnede grupper har vært sentrale i trusslene mot europeiske land og statsborgere etter at noen aviser trykket Muhammed-karikaturene. Ni norske diplomater og 14 lokalansatte nordmenn og palestinere jobber på representasjonskontoret i Al Ram. Nordmennene skal foreløpig ikke ha evakuert området.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart