Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Olmert tror konfrontasjon vil hjelpe Kadima

– Ehud Olmert var ute etter en konfrontasjon i Amona for å styrke Kadimas posisjon før det kommende valget, mener Likud-politikeren Uzi Landau, i følge Yedioth Aharonoth. – Statsministeren nektet å akseptere en kompromissforslag fra bosetterne, sier Landau. Bosetterne foreslo å flytte de ni ulovlige bygningene til en annen bosetning. – Palestinerne bygger mer enn tusen illegale boliger i Jerusalem-området hvert år. Men Olmert bryr seg bare om ni hus i Amona, sier Landau. Lenger ute til høyre i det politiske spektrum reageres det også kraftig på sikkerhetsstyrkenes oppførsel under evakueringen. – Når medlemmer av Knesset blir slått eksisterer det ikke noe demokrati lenger, sier partiet Nasjonal Union i en uttalelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart