Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Starter valgkampanje mot Netanyahu

Kadima-partiet har startet en kampanje mot Likuds partileder Benjamin Netanyahu. Denne kommer som svar på en valgkampanje Netanyahu selv igangsatte, i ly av Hamas-seieren i det palestinske valget. "Hamas feirer på Olmerts bekostning", uttrykte valgplakatene til Likud-partiet. Hamas’ valgseier var et resultat av tilbaketrekningen, hevdet partiet. "Bibi, ikke få panikk" og "Bibi er fortsatt den samme Bibi" lyder slagordene til Kadima, som ble offentliggjort mandag. Likud har gjort store fremskritt på meningsmålingene den siste tiden, noe som kan være den bakenforliggende årsaken for kampanjen, spekulerer israelske aviser. Kadima-partiet benekter imidlertid dette. Neste søndag vil Kadimas valgstrateger lansere to nye annonser, hvor den ene har tittelen "Bibi får panikk, ikke Israel". Den henviser til en spørreundersøkelse partiet selv gjennomførte, for å vise at landets innbyggere ikke kjøper Netanyahus "dommedagsscenarier", skriver Yedioth Aharonoth. Den andre annonsen lyder "Bibi truer Hamas – Khaled Mashaal (Hamas-lederen) bryter ut i latter." Da Netanyahu var statsminister prøvde han å få Mashaal henrettet idet han var på besøk i Jordan, uten at operasjonen ble vellykket.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart