Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Muhammed er vårt eksempel

Doktor Abdel Aziz Duaik (57) fra Hamas er kandidat til å bli ordfører i det nye palestinske parlamentet. Fredag publiserte den israelske avisen Yedioth Aharonoth et intervju med Duaik. Vi skal gjengi noen punkter fritt: Den israelske journalisten stiller et hypotetisk spørsmål: Vil han ta imot en eventuell invitasjon fra ordføreren i Knesset? Det må Duaik tenke over og drøfte med andre. – Så må vi gjøre det som passer vår nasjon og våre interesser, svarer Duaik. Noen har forsøkt å fremstille Duaiks utnevnelse som et tegn på moderasjon fra Hamas. Det vil han ikke akseptere. – Til syvende og sist er vi én bevegelse som har det palestinske folks interesser for øye, svarer han. Vil dere innføre religiøse lover?, spør journalisten. Duaik gir et forsiktig svar, men sier de "med Allahs hjelp vil vi gå Islams vei". – Vårt eksempel er profeten Muhammed. Det er fra han vi får vår religion som vi skal følge, sier Duaik. – Vil Hamas kunne lede PA på tross av internasjonal motstand? – Jeg tviler ikke på at vi vil klare oss, fordi vi stoler på Allah. Vi får vår styrke fra Allah. Allah er herskeren og allmektig. Han vil lede oss til suksess, svarer Duaik.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart