Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Grunnloven til Hamas er som «Mein Kampf»

Grunnloven til Hamas er fundamentalt anti-jødisk, akkurat som Hitlers "Mein Kampf", sier tidligere Shin Bet-sjef og Kadima-politiker Avi Dichter. Han mener den islamske terrororganisasjonen har satt agendaen i de palestinsk-kontrollerte områdene helt fra år 2001. – Verken Arafat eller Mahmoud Abbas våget å røre dem. Den siste person [palestiner] som ble myrdet av Hamas var Moussa Arafat, [Yasser] Arafats slektning. Selv om identiteten til morderen er kjent, er det ikke gjort noe, hevder Dichter. – Dersom Arafat hadde bestemt seg for å bekjempe terror, hadde han vært i stand til det, mener den tidligere sjefen for de israelske sikkerhetstjenestene. Abbas har gitt løfter, men hans makt har gradvis blitt redusert. Grunnloven til Hamas

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart