Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gir 43 millioner i PA-bistand

Sveriges utenriksdepartement har bestemt seg for å overføre rundt 43 millioner kroner i humanitær bistand til palestinerne på Vestbredden og Gaza-stripen, melder Jerusalem Post. Avgjørelsen ble tatt etter at De forente nasjoner kom med en offisiell appell om fortsatt humanitær støtte til de palestinske områdene. Sida, byrået som distribuerer den svenske bistanden, sier i en pressemelding at pengene vil bli kanalisert gjennom FNs hjelpeorganisasjon for palestinerne (UNRWA), FNs hjelpeorganisasjon for barn (UNICEF) og FNs kontor for koordinasjon av humanitære saker (OCHA). Israel stemplet den palestinske regjeringen som en "terrormyndighet" søndag, samtidig som de stanset overføringen av flere hundre millioner kroner i skatteinntekter, som en følge av Hamas’ valgseier. I fjor distribuerte Sida rundt 77 millioner kroner i humanitær bistand til palestinerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart