Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Terrorakse» kan starte verdenskrig

Israels FN-ambassadør Danny Gillerman advarte tirsdag om det han beskriver som en ny "terrorakse", nemlig Iran, Syria og Hamas. Disse tre kan komme til å starte "den første verdenskrigen i det tjueførste århundre", sier han. Gillerman talte under en debatt om internasjonal terrorisme i Sikkerhetsrådet. Han spurte rådet om de noen gang kunne akseptert at al-Qaeda eller den kurdiske gruppen PKK stilte til valg. – Se for deg at al-Qaeda eller PKK stiller til valg. Et diktatorisk demokrati er et inntrykk som er farlig falskt, uttrykte ambassadøren. Samtidig benyttet han tiden til å advare mot Hamas’ inntog i politikken, med å si at "verden er vitne til en ny allianse mellom Iran, Syria og Hamas, som sammen utgjør en terrorakse." – Denne nye terroraksen er en stor trussel for regionens og verdens stabilitet, og er en oppskrift på verdens verste plage noensinne. Om vi overser denne umiddelbare trusselen, vil terroraksen bli frøene til den første verdenskrigen i det tjueførste århundre, fortsatte han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart