Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen styrket Hamas

Møtet mellom Hamas-leder Khaled Mashaal og den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad burde bekymre Israel, sier tidligere forsvarssjef Moshe Ya’alon til Yedioth Aharonoth tirsdag. Ya’alon leder for øyeblikket en akademisk undersøkelse i Washington og talte på en pressekonferanse sponset av Jerusalem Center for Public and State Affairs. I sin tale snakket han om Hamas’ valgseier i de palestinske områdene forrige måned, såvel som strategiske trusler Israel måtte stå overfor. Den tidligere forsvarssjefen hevder tilbaketrekningen fra Gaza-stripen hadde en sterk innflytelse i det palestinske folket, som krediterte Hamas for å "tvinge" Israel til å trekke seg ut. Derfor stemte folket på Hamas i valget, for å belønne terrorgruppen for deres angrep mot jødestaten. – Uten tvil styrket tilbaketrekningen Hamas, mens den svekket Mahmoud Abbas, forklarer han. Videre referer han til Hamas-delegasjonen som nylig fikk en varm velkomst av den iranske regjeringen i hovedstaden Teheran. – Hamas’ seier er en stor utfordring for dem som er interessert i stabilitet i verden og i Midtøsten, inkludert Israel, USA, arabere og palestinere som foretrekker vestlige demokratiske verdier fremfor ekstremistisk Islam, slo Ya’alon fast.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart