Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dette er ikke Israels offisielle syn

Jordanske myndigheter har reagert sterkt på Yair Navehs uttalelser, og ber Israel gjøre "passende tiltak" overfor generalmajoren. – Dersom det ikke blir gjort noe kan det skade forbindelsen mellom Israel og Jordan, truet den fungerende jordanske ambassadøren i Israel, Omar A-Nadif. Israelske myndigheter var raskt ute med å distansere seg fra Navehs uttalelser. – Forsvarsministeren og forsvarssjefen øsnker å klargjøre at uttalelsene som gjengis av Naveh ikke representerer Israels offisielle syn, heter det i en uttalelse fra Shaul Mofaz og Dan Halutz. "Israel ser på Jordan som et sterkt og stabilt land, med en flott tradisjon og en lovende fremtid. Israel ønsker å uttrykke respekt og takknemlighet for kongedømmets viktige bidrag til stabilitet og fred i regionen." Også generalmajoren selv skal ha sendt en unnskyldning til Jordan, rapporterte Israel Radio torsdag morgen. Militære kilder sier jordanske representanter, som var til stede under møtet med Naveh, misoppfatet generalmajorens budskap. Naveh ønsket å rose kong Abdullah for det gode samarbeidet mellom Israel og Jordan, skriver Jerusalem Post. Samtidig understreket generalen at både Israel og Jordan står overfor en trussel fra radikal Islam.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart