Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ønsker å overvåke PA-midler

Israel ønsker å spore all internasjonal bistand til den Hamas-ledede palestinske regjeringen, for å sikre at pengene ikke brukes til å finansiere terroraktivitet, sier generalmajor for Det nasjonale sikkerhetsrådet Giora Eiland torsdag. Israel kommer trolig til å stanse overføringene av penger til palestinske departementer man mistenker for å omdirigere penger til terrorelementer. Midlene som blir gitt til å betale lønninger for de palestinske politimennene, skal sjekkes, mens pengene til utdanning, medisin og humanitære formål, vil fortsette som før. Eiland presenterte to planer for overvåking av pengeoverføringen til palestinerne. Et mindre populært forslag innebærer en ansettelse av en internasjonal revisor, som vil overvåke pengestrømmen til PA. Et mer populært forslag er å ansette en internasjonal revisor, som de palestinske departementene rapporterer tilbake om sin pengebruk til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart