Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Protester mot IDF-operasjonene

Hamas har bedt den palestinske befolkningen om å demonstrere mot IDFs operasjoner i Nablus og flyktningleiren Balata. Den nyutpekte statsministeren Ismail Haniyeh, sier operasjonen er en "alvorlig zionistisk opptrapping" av konflikten. Han betegner Israels aksjon, som rammet militante palestinere, som en "massakre". – Palestinernes blod skal ikke brukes i valgkampen i Israel. Alle må hjelpe til med å stanse den israelske politikken, sier Haniyeh. – Det som skjer i Nablus og og den palestinske leiren Balata, er en alvorlig opptrapping som er satt i gang for å forhindre alle seriøse steg, for å destabilisere den palestinske arenaen og samlingen av den nye palestinske regjeringen, hevdet Haniyeh på organisasjonens nettsider. Hamas-lederen fortsatte med å stadfeste at "det er den palestinske nasjonens rett å kunne forsvare seg selv og motstå okkupasjonen og aggressiviteten til zionistene."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart