Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Selvmordsbomber farligere enn raketter

Kassam-rakettene som avfyres mot den sørlige byen Ashkelon utgjør en mindre trussel for Israel enn selvmordsbomberne, hevder tidligere Shin Bet-sjef, og Kadima-politiker Avi Dichter. Angrepene mot Ashkelon forårsaker stor skade, både på moral og psyke, men langt flere mennesker dør av selvmordsangrep, argumenterer Dichter, som er Kadima-partiets kandidat som forsvarsminister. – Shin Bets og IDFs kapasitet til å handle har ikke blitt svekket etter Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen. Vi kan fortsatt gjøre de samme tingene som vi gjorde før, uttalte han. Dichter kommenterte også en eventuell delvis tilbaketrekning fra Vestbredden de neste årene, og mente dette ville redusere sikkerhetsrisikoen for Israel. – Likevel vil vi opprettholde en militær tilstedeværelse der, så lenge vi trenger å bekjempe terror […] og inntil vi har en palestinsk partner som forhindrer terror, sier han til Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart