Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Suspendert fra jobben i en måned

Londons ordfører Ken Livingstone ble fredag funnet skyldig i å ha brakt arbeidsplassen i vanry, etter å ha sammenliknet en jødisk journalist med en tysk konsentrasjonsleirvakt. Ordføreren vil nå bli suspendert fra jobben i en måned, fra og med første mars. Livingstone slapp bomben i det en reporter ved navn Oliver Finegold fra Evening Standard, drev ham opp i et hjørne under en privat fest for rundt et år siden, beskriver Yedioth Aharonoth. Da reporteren identifiserte seg selv og arbeidsgiveren hans, spurte Livingstone om han kunne tenke seg "å gjennomgå en behandling." Senere spurte han om Finegold var en "tysk krigsforbryter." Til slutt avslørte journalisten at han var jøde og derfor følte seg støtt av kommentaren. Da svarte Livingstone at han oppførte seg "som en konsentrasjonsleirvakt. Du gjør dette kun fordi du blir betalt." Den frittalende ordføreren skal lenge ha hatt et dårlig forhold til Evening Standard og nekter å beklage sine uttalelser.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart