Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil gi råd til ny regjering

Guvernør i Israels Bank, Stanley Fischer, sier han ønsker å presentere en rekke anbefalinger til den nye regjeringen etter valget. Disse skal være av sosial- og økonomipolitisk art, i følge Jerusalem Post. Fischer talte på et foretningsforum på Bar-Ilan Universitetet torsdag. Han uttrykte nødvendigheten av at den nye regjeringen får ned landets høye gjeldsbyrde, i forhold til bruttonasjonalprodukt (BNP). Dette gjør seg særlig gjeldende i en periode med økonomisk usikkerhet, som landet nå befinner seg i, argumenterte han. – Israels gjeldsrate er fortsatt på et uakseptabelt nivå og er den høyeste byrden i budsjettet, nest etter forsvarsutgiftene, slo Fischer fast. Tross en reduksjon på to prosent i 2005, er Israels gjeld i forhold til BNP fortsatt på 98 prosent. Dette er veldig høyt i forhold til andre land i OECD (Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling), som opererer med mellom 30-70 prosent. Fischer legger til at en reduksjon i gjeldsraten, ville frigitt over 27 milliarder budsjettkroner i året til andre formål.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart