Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ap i koalisjon med Likud er ingen urimelighet

Tidligere utenriksminister Silvan Shalom (Likud) uttalte søndag at "Arbeiderpartiet i koalisjon med Likud er ingen urimelighet." Shalom talte på et valgarrangement i Haifa, der han ønsket å gjøre det klart for tilhørerne at valget ikke er avgjort, selv om Kadima ligger opp imot tjue Knesset-seter foran sine motstandere på valgundersøkelsene. – Vi har arbeidet i samme regjering med Arbeiderpartiet før og det finnes ingen grunn for at vi ikke kan gjøre det igjen. Hver den som tror at dette valget er avgjort, tar feil, sa Shalom. – Om Kadima får 35 seter i Knesset, spør jeg meg selv hvem som vil anbefale for presidenten at de former en ny regjering? Meretz? De religiøse partiene? Alle disse kan få opptil 48 seter sammen med Kadima på det meste. Shalom tror Ap og Likud vil kunne danne en mer stabil regjering sammen med et eller flere småpartier.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart