Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Jeg ble misforstått av Washington Post

Nyutpekt statsminister for de palestinske myndighetene, Ismail Haniyeh, avviser at Hamas forbereder seg til å skape fred med Israel. Han hevder videre å ha blitt feilsitert i Washington Post søndag. Hans kommentarer skal ha blitt misforstått av journalisten, idet Haniyeh ikke refererte til en fredsavtale, men bare en "politisk våpenhvile," gjør han klart. – Jeg snakket aldri om å anerkjenne Israel i løpet av intervjuet med avisen, sa Haniyeh til reportere i Gaza by. – Jeg uttrykte at når Israel trekker seg tilbake til 1967-grensene, inkludert Jerusalem, og frigjør alle fanger og arresterte, først da kan vi begynne å holde samtaler om en langvarig hudna, legger han til. Hudna er en islamsk form for våpenhvile, som ikke kan vare lenger enn ti år, med mulighet for maks ti års forlengelse. Den kan imidlertid avbrytes på ethvert tidspunkt av den muslimske parten, dersom det tjener dem. Talsmann for Hamas Salah Bardawil var raskt ute med å forklare at Haniyeh var blitt feilsitert, etter at intervjuet kom på trykk i Washington Post. Bardawil sier organisasjonen har hele intervjuet på lydbånd og at det klart viser at den kommende statsministeren aldri snakket om å anerkjenne Israel, skriver Jerusalem Post. – Haniyeh sa i respons til et spørsmål, at om Israel vil møte alle Hamas sine krav, vil han være forberedt på å vurdere en trinnvis fred, presiserte han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart