Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sa farvel til myrdede Ilan Halimi

Titusenvis av mennesker protesterte mot rasisme og antisemittisme i en demonstrasjonsmarsj i Frankrike søndag. Arrangementet var til minne om Ilan Halimi (23 år), et jødisk kidnappingsoffer, som ble torturert og drept av voldelige pengeutpressere nylig. Jødiske og antirasistiske grupper som organiserte marsjen i Paris, sier at opp mot 200.000 mennesker deltok. Politiet anslo rundt 33.000. Noen tente lys eller slapp hvite ballonger i luften da de passerte mobilbutikken Halimi arbeidet i. Andre sang den franske nasjonalsangen eller messet jødiske bønner. Flere franske ministere skal ha deltatt i marsjen, deriblant innenriksminister Nicolas Sarkozy. Også opposisjonspolitikere, som tidligere statsminister Lionel Jospin, var med. – I dag må vi marsjere og reise oss og si at i Frankrike har alle av oss rett til å leve i verdighet, uansett hvilken Gud, religion eller hudfarge en har, sa utenriksminister Philippe Douste-Blazy. Kidnappingen og mordet på Halimi har sendt sjokkbølger gjennom den franske befolkningen, sier Yedioth Aharonoth. Samtidig har spenningen økt mellom Frankrikes jøder og landets store muslimske minoritet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart