Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dialog med Russland må bli bedre

Utenriksminister Tzipi Livni, forsvarsminister Shaul Mofaz, ledere for de israelske etterretningsorganisasjonene og representanter fra utenriksdepartementet, deltok alle på et møte med fungerende statsminister Ehud Olmert onsdag. Lederne var samlet for å diskutere Israels diplomatiske forbindelser med Russland, skriver Ha’aretz. Møtet kommer i kjølvannet av den russiske presidenten Vladimir Putins invitasjon til Hamas om å besøke Moskva tidligere denne måneden. Den langstrakte atommakten har også kommet med et kompromissforslag i den internasjonale krisen knyttet til Irans atomprogram. Også dette vekker bekymring i Jerusalem. Lederen for Det nasjonale sikkerhetsrådet Giora Edland har kontinuerlig kontakt med sine russiske kolleger og gav de fremmøtte en gjennomgang av relasjonene til Russland. – Russland er et viktig land, våre bånd er viktige og vi må finne måter å forbedre og styrke disse relasjonene og øke forståelsen mellom landene, konkluderte Olmert etter møtet. I følge statsministeren har Putin gitt ham "positive tegn" for flere dager siden, om viktigheten av dialog mellom Israel og Russland. – Jeg har planer om å styrke dialogen med Putin. Jeg har møtt ham flere ganger og sitter igjen med inntrykket av at han er en av våre allierte og at han ikke vil handle mot Israels interesser, legger han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart