Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Frikjenner Ehud Olmert for korrupsjon

Statsrevisoren Micha Lindenstrauss frikjenner fungerende statsminister Ehud Olmert fra korrupsjonsanklager knyttet til kjøpet av en leilighet i Jerusalem. Summen Olmert betalte for leiligheten og den månedlige leien han betalte i etterkant, var likevel "akseptabel", sier han. Lindenstrauss bestemte seg for å etterforske saken etter å ha fått tips om at den fungerende statsministeren mottok for mye penger for sitt hus, og at han betalte for lite i leie til eieren. Den amerikanske forretningsmannen Daniel Abraham betalte 18,3 millioner for huset, men leide det ut til Olmert for 15.300 kroner i måneden. Da takstmannen som ble leid inn av revisoren for å etterforske salgsprisen, mente huset var verdt 18,3 millioner, valgte Lindenstrauss å ikke gå videre med saken.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart