Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

På besøk hos Blair i London

Utenriksminister Tzipi Livni reiste torsdag til London, for å samtalte med den britiske statsministeren Tony Blair. Dette er det siste statsbesøket i denne omgang for Kadima-ministeren, som har vært på en tre-dagers tur til Europa for å samle støtte mot en Hamas-ledet palestinsk regjering. Livni møtte utenriksminister Kim Howells og holdt en fem minutter lang pressekonferanse, før hun fikk møte statsminister Blair. Hun advarte om de farene Israel står overfor nå som Hamas har kommet til makten, etter valget av den radikale iranske lederen Mahmoud Ahmadinejad og med en økende makt til andre ekstremistgrupperinger. "Dette er ikke bare en trussel for Israel, men for hele det internasjonale samfunnet," sa hun. Storbritannia har vært forsiktige i sine uttalelser om Hamas etter valgseieren. Regjeringen har hevdet å være forpliktet på å respektere utfallet av et demokratisk valg, men at terrororganisasjonen nå har ansvaret for å avvæpne seg selv, og anerkjenne Israel. Beslutningen om fremtidig bistand til de palestinske myndighetene "vil bli tatt i lys av de avgjørelser Hamas tar," sier en talsmann for det britiske utenriksdepartementet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart