Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sa farvel til trener Avraham Grant

Det ble ingen seier i avslutningskampen til landslagstrener Avraham Grant onsdag. Israel tapte 2-0 mot Danmark på National Stadium i Ramat Gan. Etter en utrolig VM-kvalifisering uten et eneste tap, sa laget farvel til Grant med sitt første hjemmetap på over fire år. Kun 15.762 fans hadde funnet veien til tribunene til treningskampen, et tall som hadde vært langt lavere om ikke Det israelske fotballforbundet hadde senket billettprisene denne uken. Danmark er dermed fortsatt ubeseiret mot Israel, og har vunnet alle åtte gangene lagene har møttes, med en målforskjell på 20-2. Tapet var det sjette for Grant, på i alt 33 landskamper. – Det er et skuffende resultat. Vi hadde våre sjanser, men noen ganger går ikke ting som planlagt i disse treningskampene, sa en skuffet Avraham Grant. Det var lenge spekulasjoner om Det danske fotballforbundet ville la landslagsspillerne få lov til å reise til Israel, av frykt for protester etter Jylland-Postens Muhammad-karikatur. I stedet fikk Danmark en varm velkomst fra tribunene. En tilskuer holdt opp en plakat da den danske nasjonalsangen ble spilt. På plakaten stod det: "Israel vil aldri glemme den danske hjelpen under andre verdenskrig. Vi elsker dere."


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart