Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Sa farvel til trener Avraham Grant

Det ble ingen seier i avslutningskampen til landslagstrener Avraham Grant onsdag. Israel tapte 2-0 mot Danmark på National Stadium i Ramat Gan. Etter en utrolig VM-kvalifisering uten et eneste tap, sa laget farvel til Grant med sitt første hjemmetap på over fire år. Kun 15.762 fans hadde funnet veien til tribunene til treningskampen, et tall som hadde vært langt lavere om ikke Det israelske fotballforbundet hadde senket billettprisene denne uken. Danmark er dermed fortsatt ubeseiret mot Israel, og har vunnet alle åtte gangene lagene har møttes, med en målforskjell på 20-2. Tapet var det sjette for Grant, på i alt 33 landskamper. – Det er et skuffende resultat. Vi hadde våre sjanser, men noen ganger går ikke ting som planlagt i disse treningskampene, sa en skuffet Avraham Grant. Det var lenge spekulasjoner om Det danske fotballforbundet ville la landslagsspillerne få lov til å reise til Israel, av frykt for protester etter Jylland-Postens Muhammad-karikatur. I stedet fikk Danmark en varm velkomst fra tribunene. En tilskuer holdt opp en plakat da den danske nasjonalsangen ble spilt. På plakaten stod det: "Israel vil aldri glemme den danske hjelpen under andre verdenskrig. Vi elsker dere."

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart