Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil endre valgsystemet i Israel

Dagen etter at han endret valgsystemet i sitt eget parti, ønsker Benjamin Netanyahu å endre det nasjonale valgsystemet i tillegg. I et intervju med Jerusalem Post torsdag, sier Likud-lederen at han ønsker å arbeide for en valgordning, der halvparten av Knesset-medlemmene blir valgt regionalt. – Direkte regionale valg vil gjøre representantene mer ansvarlige overfor velgerne og kreve resultater av dem. Dette vil bringe både kvalitet og seriøse mennesker til Knesset, mener Netanyahu. Den tidligere finansministeren hevder det ikke vil bli noe problem å få endringen godkjent i Likud, men er skeptisk overfor resten av nasjonalforsamlingen. – Det vil bli vanskelig å overbevise Knesset. Jeg vet ikke om noen andre partier som er villige til å gi opp sine idealer for en større sak, hevder han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart