Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forsvunnet israeler kom til rette

En israelsk fabrikksarbeider forsvant under mystiske omstendigheter fra området ved kibbutz Snir helt nord i Israel tidlig onsdag morgen. Trucken som mannen arbeidet på ble funnet med motoren i gang, og med blodflekker på gaffelen. Mannen hadde rapportert om mistenkelige personer, "som han beskrev som arabere", før forsvinningen, skriver Ha’aretz. Israelsk politi og IDF undersøkte om mannen var kidnappet av geriljastyrker fra Libanon, men det ble ikke funnet spor etter infiltrasjon, skrev Jerusalem Post. Kort tid senere ble den forsvunne mannen funnet i kibbutz Dan, bare en kilometer fra grensen til Libanon. Michael Sodkow (45) var omtåket og skadet da han ble funnet. Hva som kan ha skjedd med mannen har foreløpig ikke kommet frem i israelsk presse. – Skadene kan tyde på at han ble kidnappet, sier politioffiser Dan Ronen til Ha’aretz. Kibbutz Snir er en av to israelske tettsteder som ligger nærmest opp til Mount Dov-området. Hizbollah-terrorister har gjort gjentatte forsøk på å kidnappe israelske soldater fra dette området. I november gjennomførte Hizbollah et stort samordnet angrep langs Israels nordgrense. Beduingjenger på jakt etter skrapjern skal også ha vært aktive i området den siste tiden, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart